СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА месец МАРТ 2014

 

  За всички поръчки през месец Март 2014 на компютъризирана машина за изрязване на детайли от стиропор п о д а р ъ к  - въртяща се маса за съответния модел машин

>>

DDB Omnicom предпочетоха машини и технологии на Футура Констракшън Полимерс

 

Гръцкият филиал на една от водещите международни рекламни групи DDB south eastern Europe - CARTESIUS 3D,  оборудва новата си фабрика за производство на рекламни материали и декор

>>

 

>>

За Нас

"Футура Констракшън Полимерс" EООД е създадена през 2003 година и е водещ доставчик на високотехнологични решения за строителството, индустрията и сценографията.

Нашата мисия е да популяризираме най-съвременните технологии, основани на полиуретани и полиурея.

Технологиите, които предлагаме се базират на цялостно решение на проблемите, т.е. нашата работа започва от изучаване на проблема, предлагане на адекватни решения, доставката на необходимите материали и машини дори и конкретната реализация на решението. Технологиите се характеризират с висока ценова ефективност, изключително бързо приложение, осигуряващо кратък ремонтен срок за работа и надеждност.

Представляваме за България и Балканите лидерите в производството на полиурея, полиуретани, машини за нанасянето им, машини за 3D изрязване на EPS, както и резервни части и консумативи (VOLATILE FREE INC., MARBELITE INTERNATIONAL CORPORATION, FUTURA EUROPE, CROMA FOOMCUTTER и много други).