СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА месец МАРТ 2014

 

  За всички поръчки през месец Март 2014 на компютъризирана машина за изрязване на детайли от стиропор п о д а р ъ к  - въртяща се маса за съответния модел машин

>>

DDB Omnicom предпочетоха машини и технологии на Футура Констракшън Полимерс

 

Гръцкият филиал на една от водещите международни рекламни групи DDB south eastern Europe - CARTESIUS 3D,  оборудва новата си фабрика за производство на рекламни материали и декор

>>

 

>>

Marbelite™

ДЕКОРАТИВНИ ПОДОВЕ

 Марбалайт(Marbelite™) e специално формулирана система от високоустоичив, полимерно модифициран цимент (PMC) за декориране на нови и стари бетони. Покритието се нанася чрез пръскане и използваики готови или по Ваш проект шаблони, превръща обикновеният стар бетон в красива и естетична повърхност имитираща, естествен камък, паваж, плочи и мн. др. Подовите покрития по тази система предлагат по-висока устойчивост от шлайфания или щампован бетон и  имат неограничени възможности за дизайн. След като покритието се нанесе върху бетона, то се запечатва с висококачествени смоли, осигуряващи висока абразивоустойчивост и лесно почистване.
Тези декоративни системи са походящи за разнообразни приложения...

 

Алеи и пътеки


Вътрешни дворове


Плувни басеини


Тази система предлага подходящо подово покритие както за декориране на нови, така и за саниране на стари и корозирали бетонови настилки около басейни, търговски или жилищни обекти, пешеходни алеи, площади, тротоари и т.н. Ценово атрактивен този продукт бързо и лесно променя разбирането за естетичност и красота. Подовото покритие по тази система се характеризира с:
- красива и дълготрайна повърхност,
- безопасна на хлъзгане,
- устойчива на плесени, масла, ръжда и следи от гуми,
- изгодна цена,
- лесна поддръжка.

Тераси и веранди


Нанася се с дебелина от 2 – 4 мм. върху съществуващият бетон като не променя съществуващите наклони. Това го прави идеален за възстановяване на стари и зацапани бетонни настилки.
PMC декорираната повърхност е еднаква и равна, без пукнатини в които високите токчета могат да попаднат.Няма кухи пространства, където може да се събира вода и в последствие да се отлепи или напука.
PMC е здраво запечатана повърхност за разлика от паважите които позволяват на мравки, плевели и мърсотии да се натрупват в фугите.
PMC позволява разнообразие от шарки с много по-големи размери от тези изработвани чрез щампованите бетони.
 

Паркинги и гаражи


Покритията от полимерно-модифициран-цимент приежават стабилност на цветовете и повишена устойчивост на обезцветяване или пожълтяване вследствие на ултравиолетовите лъчи. Вътрешната полимерна матрица на полимерния цимент  осигурява изключителна водоустойчивост, като с това намалява възможноста за сцепване, пропукване или каквото и да е нарушаване на повърхността, причинено от циклите замръзване-размръзване, правейки го идеален за поставяне на места със студен климат. Марбалайт(Marbelite™) е устойчив също така и на индустриални химикали.

   

  За информация, запитвания и мостри, ние работим за Вас!