СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА месец МАРТ 2014

 

  За всички поръчки през месец Март 2014 на компютъризирана машина за изрязване на детайли от стиропор п о д а р ъ к  - въртяща се маса за съответния модел машин

>>

DDB Omnicom предпочетоха машини и технологии на Футура Констракшън Полимерс

 

Гръцкият филиал на една от водещите международни рекламни групи DDB south eastern Europe - CARTESIUS 3D,  оборудва новата си фабрика за производство на рекламни материали и декор

>>

 

>>

Thermodecor®


 ТЕРМОДЕКОР®

"Термодекор"® е комбинирана система, която съчетава в едно декоративното оформление с топлоизолацията на сградата. Основният компонент в тази система са познатите на всички панели от EPS (експандиран полистирол-широко известен като "STYROPOR", което е марка на BASF). Чрез тези панели се постига желаната от клиента степен на топлоизолиране на сградата. За разлика от традиционните, които са плоски, тези панели може да са с релеф. Това е възможно благодарение на специалните материали използвани за финишно покритие. Към панела като основен компонент се добавят декоративните елементи. Само фантазията Ви би могла да бъде границата на изобилието и разнообразието на декоративните елементи.


Вие можете да избирате компонентите от нашия каталог или дори да създадете техния дизайн сами, а ние ще имаме грижата да ги произведем за Вас. Отвъд формите, цветовете  също не са проблем. Палитрата стандартни цветове надхвърля 850, а всички останали можем да изберем и смесим заедно с Вас. Текстурите на декоративните мазилки стандартно са "финна",  "средна" и "груба". Избирайки различна текстура Вие придавате на декоративната мазилка различен характер и дименсионалност.


Предлагаме Ви системата "Термодекор"® в няколко стандартни изпълнения: "икономик" - включва плоски панели, околопрозоречни рамки, ъглови камъни; "стандарт" - включва плоски или релефни панели, начални и завършващи профили, околопрозоречни профили, ъглови и ключови камъни, арки, колони, капители, декоративни парапети за балкони и др.; "комфорт"-предвижда компонентите на "стандарт", плюс увеличена дебелина на панелите; "бутик"  - без никакви ограничения, изцяло по оригинален индивидуален проект, плюс сертификат за уникалност гарантиращ, че фасадата от този проект няма да бъде репродуцирана повторно върху друг "Термодекор"® обект.
Всички компоненти на системата "Термодекор"® се произвеждат в индустриални условия и се доставят на обекта в напълно готов вид. Без да са необходими никъкви довършителни работи се монтират чрез сух способ върху стари или нови фасади и ... това е, Вашата декоративна термоизолация е готова - без мазане, мрежи, шпакловки, грундиране и нанасяне на декоративна мазилка, без излишно цапане и чакане между отделните технологични фази и етапи присъщи на конвенционалните топлоизолационни системи.