СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА месец МАРТ 2014

 

  За всички поръчки през месец Март 2014 на компютъризирана машина за изрязване на детайли от стиропор п о д а р ъ к  - въртяща се маса за съответния модел машин

>>

DDB Omnicom предпочетоха машини и технологии на Футура Констракшън Полимерс

 

Гръцкият филиал на една от водещите международни рекламни групи DDB south eastern Europe - CARTESIUS 3D,  оборудва новата си фабрика за производство на рекламни материали и декор

>>

 

>>

 

Безшевна покривна хидроизолация с POLYUREA HYBRID ELASTOMER FUTURA-540 - най-предпочитаната хидроизолационна покривна мембрана в САЩ

Предлаганата от нас система за хидроизолация на покриви се изпълнява с висококачествена POLYUREA HYBRID ELASTOMER FUTURA-540, комбинираща най-доброто от полиуреята и полиуретана. С перфектна устойчивост на УВ лъчи, разтегливост от над 300% и отлична аздхезия към практически всички строителни материали, този материал е най-предпочитаната хидроизолационна покривна мембрана в САЩ.
Нанася се директно върху всички видове повърхности чрез пръскане (до 5 м² за 1 минута) -бетон, ламарина, фазер, битум, шисти, EPDM, стари, компрометирани изолации и др., като така спестявате разходите по отстраняването на старите изолации от основата. При полагането си, системата FUTURA 540 образува равномерен, непрекъснат, безшевен слой, запечатващ всичко под себе си и в резултат - гарантирано няма течове.

Всички наши материали са безшeвни!

Основни предимства на полиуретановата покривна изолация пред останалите материали, използвани в строителството, е, че предотвратява образуването на конденз при промишлени покриви и спестява максимално енергия заради оптималната изолация. Тя е безшевена и няма топлинни мостове. 10 минути след полагането може да се експлоатира. Защитена е и има клас на горимост Б2 (трудно горим). Не се влияе от киселинни дъждове, основи, соли и др. Устойчива е и запазва еластичността си дори при температури от -50°С до 130°С. Има ниско тегло на m2 и не оказва допълнително натоварване на конструкцията. Устойчива е на гниене. Това е трайна изолация, върху която може да се ходи, да се полагат замазки, да се лепят плочи и т.н.
 
За всякакви сложни повърхности.

За изолацията на покрив, върху който има инсталирани климатични системи, антени, въздуховоди, различни тръбни инсталации или профилът е с нестандартна форма - например кубе на църква, не съществува друга алтернатива, освен FUTURA 540. Поставянето на XPS, пароизолация, арматура и най-вече замазка, става ненужно. Без бетонпомпи, бетоновози и кранове! Времето и средствата за изпълнение са многократно съкратени, както и утежняването на конструкцията. В замяна получавате вечен, лек и красив покрив. При това за един-два дена.

не само хидроизолация а истинска водонепропускливост

Повечето покривни покрития се отмиват при продължителен контакт с вода. FUTURA 540 е устойчива неограничено дълго време на пряк контакт с вода. Така вече не е необходимо да се съобразявате с прогнозата за времето, за да има възможност изолацията да изсъхне и да не бъде отмита от идващия дъжд. FUTURA 540 съхне на пипане за 5-7 секунди и е готова за употреба след по-малко от минута. Покривната система на "ФУТУРА КОНСТРАКШЪН ПОЛИМЕРС" ЕООД, когато е професионално поставена, е с най-дългата осигурена гаранция за водонепропускливост.
 
красиво и практично покритие

Бляскавата алуминиева или медна повърхност не само придава перфектен външен вид на повърхността, но и отразява слънцето и топлинните лъчите, като поддържа много по-ниска температура на повърхността и така сериозно намаляват разходите за охлаждане през лятото.
 
FUTURA 540 – практически вечно покритие

Доказана с времето, лабораторни тестове и доволни клиенти, гаранцията на това покритие е от 5 до 15 години, но дори и след този срок няма влошаване на неговите качества.
 
Съвет: За да постигнете перфектния покрив, може да комбинирате тази мембрана с полиуретанова пяна FUTURA. Тя също се нанася чрез пръскане, а с няколко слоя могат да се оформят и наклони, когато е нужно. Системата е подходяща за всякакъв вид покриви.
 
 
Свържете се с нашите специалисти за оглед и оферта, оттук!