СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА месец МАРТ 2014

 

  За всички поръчки през месец Март 2014 на компютъризирана машина за изрязване на детайли от стиропор п о д а р ъ к  - въртяща се маса за съответния модел машин

>>

DDB Omnicom предпочетоха машини и технологии на Футура Констракшън Полимерс

 

Гръцкият филиал на една от водещите международни рекламни групи DDB south eastern Europe - CARTESIUS 3D,  оборудва новата си фабрика за производство на рекламни материали и декор

>>

 

>>

 

Условия за използване

Използвайки този уеб сайт, Вие декларирате, че сте съгласни с описаните по-долу условия. Ние, от "ФУТУРА КОНСТРАКШЪН ПОЛИМЕРС", си запазваме правото да ги променяме и затова Ви молим да ги проверявате периодично.

Защита на данните.
Всички персонални данни в уеб сайта на "ФУТУРА КОНСТРАКШЪН ПОЛИМЕРС" се подават по Ваше желание при получаване на информация относно продуктите или при предоставяне на услуга. "ФУТУРА КОНСТРАКШЪН ПОЛИМЕРС" гарантира конфиденциалността на Вашите лични данни, съгласно действащите закони за лични данни.

Запазени права.
Всички права запазени. "ФУТУРА КОНСТРАКШЪН ПОЛИМЕРС" съблюдава спазването на правата относно графиките, аудио и видео записи и текстове. Копирането или използването на такива графики, аудио и видео записи и текстове не е позволено, освен с изричното съгласие от страна на "ФУТУРА КОНСТРАКШЪН ПОЛИМЕРС". Уеб сайтовете на "ФУТУРА КОНСТРАКШЪН ПОЛИМЕРС" могат да съдържат материали, чиито права се държат от трети страни.

Ангажимент.
Този уеб сайт е внимателно разработен. Въпреки това "ФУТУРА КОНСТРАКШЪН ПОЛИМЕРС" не може да гарантира коректността на публикуваната информация. "ФУТУРА КОНСТРАКШЪН ПОЛИМЕРС" не носи отговорност за щети, причинени от пряко или косвено използване на този уеб сайт, тъй като всяко действие от преднамерено или случайно невнимание не зависи от "ФУТУРА КОНСТРАКШЪН ПОЛИМЕРС". "ФУТУРА КОНСТРАКШЪН ПОЛИМЕРС" не отговаря за съдържанието на външни връзки и по-точно, за съдържанието на блога и чатове/дискусии.

За да се свържете с нас, натиснете
тук.